„A női személyiség alakulásának folyamata tele van belső
küzdelmekkel és örömteli felfedezésekkel. Ha a nő saját személyiségének tudatára ébred,
élete igazi virágzásnak indul.”

Írjon nekünk!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ha bármilyen kérdése, véleménye, ötlete, javaslata van, kérjük, írjon nekünk! Email-címeinket a Kapcsolat menüpont alatt is megtalálja.

Hírlevél

Ha szeretne értesítéseket kapni eseményeinkről, programjainkról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Videóink megtekintése - kattintson!

Nincsenek képek

Kapcsolódó érdekességek

Partnereink

Magyar Női
Érdekérvényesítő Szövetség
Perczelné Kozma Flóra Nőegylet
Perczelné Kozma Flóra Nőegylet

Bejelentkezés tagoknak

Kövessen minket a Facebookon!

Tagság

A Magyarországi Teológusnők Ökumenikus Egyesülete várja olyan nők érdeklődő jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának az Egyesület munkájába.

A tagfelvétel feltétele az alapvető célkitűzéseinkkel való egyetértés: a nők és férfiak társadalmi igazságosságának támogatása, az ökumené és a vallásközi párbeszéd szorgalmazása.

Az Egyesület tagja lehet bármely, a teológia művelése iránt elkötelezett Magyarországon élő nő, aki az Egyesület alapszabályát belépési nyilatkozat aláírásával elfogadja és a tagdíjat megfizeti. Aki teológusként, vallástudósként, vallásfilozófusként, lelkészként, spirituális vezetőként, hittanárként, vallási önképző csoport vezetőjeként stb. elméleti vagy gyakorlati szinten foglalkozik a teológiával, a vallásokkal.

Pártoló tagság

Az Egyesület pártoló tagja lehet az a magyar és külföldi magán- vagy jogi személy, aki ugyan nem felel meg a rendes tagság feltételeinek, de az Egyesület céljaival egyetért és működését éves tagdíj vagy adomány formájában támogatja.

Az MTÖE szeretne egy pártoló tagsági bázist kiépíteni maga köré. Ennek oka, hogy szervezetünk semmiféle hivatalos forrásból nem részesül támogatásban. Viszont ahhoz, hogy munkánkat hatékony módon végezhessük és a magunk inkluzív gondolkodását,  – amely nem ismer semmiféle nemi, társadalmi és vallási kirekesztést –  minél szélesebb körben, mind egyházainkban ill. vallási közösségeinkben, mind pedig a társadalomban elterjeszthessük szükségünk van anyagi forrásokra. Így lehetőségünk lenne előadássorozatok, konferenciák, vitafórumok stb. szervezésére, publikációk írására és a honlapunk fejlesztésére, amely nagyon fontos eszköze annak, hogy tudásunkat megoszthassuk másokkal.

Emellett a pártoló tagság erkölcsi és érzelmi támogató ereje is nagyon fontos a számunkra! Ez tudná mutatni nekünk és egyházainknak ill. vallási közösségeinknek, hogy azok az elvek, amelyekre teológiánkat és gondolkodásunkat építjük mások számára is nagyon fontosak. És itt nemcsak a vallásos emberekre, hanem az egész társadalomra is gondolunk, hiszen munkánk nagyon komoly társadalmi felelősséggel is jár.

Ha a tagság és pártoló tagság ügyében bármiféle kérdése van, forduljon bizalommal az MTÖE elnökéhez: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.!

A megkeresésnek már előre is örülünk!

Dr. Perintfalvi Rita, elnök
és az MTÖE vezetősége:
Dr. Hrotkó Larissza, Bárdosy Éva, Halmi Krisztina


Egyesületünk örömmel fogadja támogatásukat céljai megvalósításához.
A pártfogást és segítséget előre is hálás szívvel köszönjük!
Isten áldása kísérje életüket,
és segítse Önöket nagy terveik megvalósításában!
 


Magyarországi Teológusnők Ökumenikus Egyesülete
UniCredit Bank
Swift-kód: BACXHUHB
Számlaszám: HU65 1091 8001 0000 0062 7729 0003